Prodaja Pomeranaca Srbija

Pomeranac je mala rasa pasa koja je postala veoma popularna širom sveta od kad su još u 18. veku mnogobrojne kraljevske porodice počele da ove pse drže kao kućne ljubimce.

Popularnosti pomeranaca doprinela je i činjenica što mnoge poznate ličnosti širom sveta, poznati glumci i muzičari na svojim fotografijama često u naručju drže pomeranca.

Bez obzira na njegovu veličinu, Pomeranci su energični kućni ljubimci koji će vas oraspoložiti i ulepšati dan celoj vašoj porodici.

Štenci Pomeranaca koje imamo u ponudi su šampionskog porekla, čiji su roditelji osvojili mnogobrojne medalje na izložbama.

Pomeranci

Ukoliko niste mogućnosti da nas posetite lično i odaberete svog kućnog ljubimca, možete zakazati video poziv preko Viber-a, Whatsapp-a ili aplikacije po vašoj želji i na taj način bolje upoznati svog budućeg kućnog ljubimca.

Naša odgajivačniva pomeranaca je renomirana, nosilac višestrukih nagrada koje možete videti na našem sajtu.

Svi štenci Pomeranaca koje imamo u ponudi tokom cele godine su vakcinisani, zdravstveno provereni i poseduju EU pasoš.

Pomeranci su veoma energični i druželjubivi psi koje deca veoma vole.

Njihova težina iznosi od 1,3 do 3 kilograma sa karakterističnom dlakom. Najraniji primerci rase pomeranaca bili su smeđi ili crni a u moderno vreme uzgajaju se pomeranci u različitim bojama koje se kreću od bele, crne, crvene, narandžaste, krem, plave, crno smeđe, smeđe, žute, pegave, tigraste i mnogih drugih kombinacija boja.

Najčešće boje pomeranaca su narandžasta, crna ili krem i bela posebno su popularniji Pomeranci korejskog porekla koji su beli kao sneg koje imamo u ponudi.

Beli pomeranci prodaja

Pomeranci imaju gustu dlaku i uzgajivačnice preporučuju da se vrši svakodnevno održavanje kvalitetne dlake zbog njene debljine, dok se šišanje pomeranaca preporučuje na svakih jedan do dva meseca.

Spoljna dlaka Pomeranaca je duga, ravna i oštre teksture dok je poddlaka meka i gusta.

Karakter pomeranaca

Pomeranci su prijateljski raspoloženi, živi i razigrani kućni ljubimci.

Ukoliko neki primerci ove rase ispolje određen stepen agresivnosti to je iz razloga dokazivanja. Pomeranci donekle brane svoju teritoriju i stoga mogu da reaguju kada začuju spoljašnje zvukove.

Pomeranci su inteligentni psi koji dobro reaguju na obuku i mogu biti veoma uspešni u dobijanju onoga što žele od vlasnika.

Pomeranci uživaju da budu u centru pažnje ali ukoliko nisu dobro dresirani, mogu postati svojevoljni i tvrdoglavi.

Upotreba igračaka može biti efikasno sredstvo u obuci Pomeranaca.

Štene pomeranca prodaja

Ukoliko želite da nabavite kućnog ljubimca šampionskog porekla, od proverene odgajivačnice, kontaktirajte nas putem telefona ili aplikacija Viber-a ili WhatsApp-a ili pošaljite poruku putem kontakt forme. Rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje.

Pomerance u ponudi imamo tokom cele godine!


Pozovite nas

Kliknite na dugme za poziv, Viber ili WhatsApp


Viber pozivWhatsApp pozivTelefon
+381 64 077 2000

Email:
nikolic.selena99@gmail.com